Moneks-Siivous Oy

Moneks-Siivous Oy on vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka perustajajäsenet ovat yhdessä tuottaneet siivouspalveluita yli 30 vuoden ajan.

 

Palveluiden tuottaminen ja henkilöstöjohtaminen perustuvat ajatukseen pitää työntekijöistä huolta ja mitoittaa siivouskohteet puhtaanapidon tarpeiden mukaisesti. Pitkän kokemuksen mukana tulleet hyvät toimintamallit on tuotu henkilöstöjohtamiseen. Työntekijöistä pidetään huolta ja heidän tarpeensa otetaan huomioon. Tämä näkyy henkilöstömme sitoutumisena yritystämme ja asiakkaitamme kohtaan.

 

Asiakkaanamme saat aina asianmukaista palvelua ja voit luottaa, että siivouspalvelut suoritetaan sovitun mukaisesti. Olemme täällä teitä varten.

Missio

Missiomme on tuottaa asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää liiketoimintaa sekä toimia siivousalalla työhyvinvoinnin sunnannäyttäjänä.

 

Haluamme toimia esimerkkinä asiakaslähtöisen siivouspalvelun toteuttajana. Käytännössä tämä tarkoittaa proaktiivisen palvelun tarjoamista ammattimaisesti ja laadukkaasti. 

Visio

Visiomme on olla Suomen houkuttelevin siivousalan toimija.

 

Tavoitteemme on olla Suomen halutuin siivousalan työnantaja ja puhtaanapidon kumppani. Kuljemme kohti visiotamme huolehtimalla sekä asiakkaidemme että henkilöstömme tarpeista. Panostamme työhyvinvointiin, henkilöstön kouluttamiseen ja järjestelmälliseen siivouspalveluun.

Arvot

Moneksin arvot ovat työntekijöiden ja asiakkaiden arvostus, työn merkityksellisyys, työn laatu, reiluus ja läpinäkyvyys. Yrityksemme toimintaa ohjaavilla arvoilla muistutamme itseämme ja samalla kerromme muillekin siitä, miksi ja miten teemme työtämme.

Töihin Moneksille?

Mikäli olet kiinnostunut liittymään siivousalan suunnannäyttäjien joukkoon, tiedustele avoimia työpaikkoja oheisella lomakkeella.

Voit myös soittaa meille

040 186 5605

Yhteistyökumppaneitamme

He ovat löytäneet meistä luotettavan puhtaanapidon kumppanin. Ota yhteyttä, ja liity joukkoon!