Mihin perussiivous soveltuu?

Perussiivous soveltuu kaiken kokoisiin tiloihin sekä kaikille puhdistettaville pinnoille. Perussiivouksessa käytetään laajasti erilaisia puhtaanapidon menetelmiä sekä kemikaaleja. Menetelmän valintaan vaikuttavat puhdistettavan pinnan materiaali, kunto sekä lian kiinnittyneisyys. Perussiivous voidaan toteuttaa tilakokonaisuuksiin kauttaaltaan tai vain osaan määritellystä alueesta.

Perussiivoustöiden laajuutta ja tarvetta määriteltäessä on hyvä konsultoida puhtaanapidon ammattilaista, jotta siivous suoritetaan oikeaoppisesti ja riittävällä huolellisuudella. Meidän avullamme saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Lattian hoito

Lattian hoito sisältää monenlaisia hoito- ja puhdistusmenetelmiä. Oikeanlaisen lattianhoitomenetelmän valintaan vaikuttavat lattian materiaali, ikä ja lian kiinnittyneisyys. Myös aiemmin käytetyt suojakemikaalit ja hoitotoimenpiteet sekä tilojen käyttöaste on syytä ottaa huomioon.

Lue Lisää

Ikkunanpesu

Puhtaat lasipinnat lisäävät huomattavasti tilojen viihtyisyyttä. Lasipintojen ammattimaiseen puhdistukseen kuuluu usein muutakin kuin lasipintojen pesu, kuten ikkunan alakarmin ja roiskekohtien pyyhintä.

Lue Lisää

Muuttosiivous

Muuttosiivouspalvelumme sisältävät kaiken tilojen puhdistamiseen vaadittavan siivouspalvelun. Palvelu soveltuu kaikkiin muuton yhteydessä siivottaviin toimitiloihin ja huoneistoihin.

Lue lisää

Tekstiilipintojen puhdistus

Ammattimainen tekstiilipintojen puhdistus vaatii tekstiilin pohjarakenteen, irtolian määrän, nukan laadun sekä erilaisten raaka-aineiden huomioimista. Tekstiililattioiden ja -kiintokalusteiden oikea-aikainen puhdistus lisää pintojen käyttöikää sekä tilojen viihtyisyyttä.

Ota yhteyttä

Rakennussiivous

Rakennus- ja luovutusvaiheessa olevien työmaiden puhtaanapito vaatii erikoisosaamista. Rakennussiivoustöitä tehtäessä on huomioitava henkilöstöön sekä palvelun tuottajiin kohdistuvat rakennusalan erityispiirteet.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppaneitamme

He ovat löytäneet meistä luotettavan puhtaanapidon kumppanin. Ota yhteyttä, ja liity joukkoon!