Lisäpalvelut

Kaiken kattavan palvelukokonaisuuden rakentamiseksi

Lisäpalvelumme täydentävät ylläpito- ja perussiivouspalvelukokonaisuuksiamme. Ylläpitosiivouksessa lisäpalvelut kattavat ne tilojen puhtaanapitoon tarvittavat palvelut, joita siivous itsessään ei koske.

Hankkimalla tilojen kannalta tarpeelliset lisäpalvelut saadaan kaikki puhtaanapitoon liittyvät tarpeet ratkaistua helposti sekä joustavasti. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäpalveluihin sisältyvät erilaiset kulutustuotteet, pehmopaperit, vaihtomattopalvelut, pesulapalvelut, tilapalvelutuotteet sekä jätteiden kierrätys ja hävittäminen.

Kulutustuotteet

Asiakkaanamme saat meidän kauttamme hankittua kaikki toimiston tai vastaavan tilan siivoustarpeisiin tarvittavat kulutustuotteet, kuten tiskiharjat, mikrokuituliinat, konetiskitabletit sekä astianpesuaineet. Kaikki myymämme kulutustuotteet ovat Joutsenmerkittyjä, ja tuotteet on valittu niiden ekologisuuteen sekä puhdistustehokkuuteen perustuen. Toimitamme kaikki myymämme kulutustuotteet asiakkaan tiloihin ilman erillistä toimituskustannusta.

Pehmopaperit

Pehmopapereilla viitataan yleisesti erilaisiin käsi- ja WC-papereihin. Toimitamme asiakkaillemme tarvittavat käsi- ja WC-paperiannostelijat sekä niihin täyttötuotteet kulutuksen mukaisesti. Toimitamme pääasiassa Torkin sekä Katrinin tuotteita ja kaikki myymämme pehmopaperit ovat Joutsenmerkittyjä. Toimitamme kaikki myymämme pehmopaperit asiakkaan tiloihin ilman erillistä toimituskustannusta.

Vaihtomattopalvelut

Vaihtomatoilla on merkittävä vaikutus tilojen puhtaustasoon ja tätä kautta niiden siivoustarpeeseen. Vaihtomatot keräävät huomattavan määrän tilojen käyttäjien mukanaan tuomasta liasta, kuten hiekasta ja kurasta. Oikein mitoitetuilla vaihtomattopalveluilla pystytään huomattavasti vähentämään tilojen siivoustarvetta sekä kohottamaan siivottavien tilojen viihtyvyyttä ja yleisilmettä. Vaihtomattopalveluissa yhteistyökumppaninamme toimii Lindström Oy.

Tilapalvelutuotteet

Tilapalvelutuotteilla tarkoitetaan esimerkiksi roskakoreja sekä erilaisia saippua-, desinfiointi- ja puuvillapyyheannostelijoita. Tiloihin soveltuvat annostelijat parantavat tilojen käyttökokemusta sekä pitävät erilaiset kulutustuotteet, kuten saippuan ja pehmopaperit siististi säilössä. Lisäksi puuvillapyyheannostelijat ovat käsipaperia hygieenisempi vaihtoehto käsien kuivaamiseen, ja ne vähentävät siitä syntyvää jätettä ja ympäristökuormaa merkittävästi.

Jätteiden kierrätys ja hävittäminen

Meidän kauttamme on mahdollista kierrättää tai hävittää kaikki normaali toimistoissa tai tuotantotiloissa oleva tai niistä syntyvä jäte. Jätteiden kierrätys tai hävittäminen voidaan sopia säännölliseksi työksi tai kertaluonteiseksi esimerkiksi muuton yhteydessä. Emme kuitenkaan pysty hävittämään sellaista jätettä, jota ei voi jättää sorttiasemille tai HSL:n kierrätyspisteille.

Pesulapalvelut

Tuotamme pesulapalvelumme alihankintana Live-Säätiön kautta. Live käyttää pesulapalveluissaan täysin kemikaalitonta Ownwell-menetelmää, joka puhdistaa pyykinpesuvedestä ylimääräisiä kemikaaleja. Puhdistettuun veteen lisätään turvallisia probiootteja, jotka pilkkovat entsyymien avulla likaa ja vievät tilaa haitallisilta bakteereilta. Näin menetelmä suodattaa käytetyistä siivoustekstiileistä, pyykeistä ja pyykinpesuvedestä kemikaalit ja tekee pyykistä entistä puhtaampaa.