Toimiston ylläpitosiivous

Toimistotilojen ammattimaisesti hoidettu ylläpitosiivous on tärkeää monesta eri näkökulmasta. Puhtaat toimistotilat antavat tilojen käyttäjistä ammattimaisen kuvan sekä edistävät henkilöstön hyvinvointia ja terveyttä. Hyvälaatuisen siivouksen lopputuloksena tilojen sisäilman laatu paranee sekä riski sairastua erilaisiin kausi-influenssoihin pienenee.

Tilaa ilmainen koesiivous

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen siivouskäynnin, jolla kartoitamme tilojen käyttötarkoituksen, siivoustarpeen sekä siivoamiseen käytettävän ajan. Koesiivous mahdollistaa kustannustehokkaan, räätälöidyn ja asiakkaan toiveiden mukaisen palvelukokonaisuuden luomisen.

Puhtaat toimistotilat parantavat työntekijöiden hyvinvointia

Tuotamme Uudenmaan alueella ammattimaisia, laadukkaita ja vastuullisia toimistosiivouspalveluja lukuisille yritysasiakkaillemme. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja tuotamme siivouspalvelumme täysin omalla työvoimallamme ilman alihankintaa tai henkilöstövuokrausta.

Toimistotilojen ammattimaisesti suoritetut ylläpitosiivouspalvelut

  • parantavat tilojen käyttäjien viihtyvyyttä,
  • ehkäisevät kausi-influenssojen leviämistä,
  • parantavat tilojen sisäilman laatua,
  • pidentävät pintamateriaalien käyttöikää

 

Laadukas toimistosiivous vaatii

  • asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden huomioimisen
  • ammattimaisen siivouspalveluhenkilökunnan
  • tilojen erityispiirteiden huomioimisen sekä
  • säännönmukaisia laatutarkistuksia sekä viestintää asiakkaan suuntaan

 

Palvelujemme laadunvarmistus tapahtuu ammattimaisen henkilökunnan sekä kohteille nimettyjen työnjohtajien toimesta. Palvelujen laadunvarmistukseen liittyy oleellisesti myös yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Yhteistyötapaamisia järjestetään asiakkaidemme toiveiden mukaisin väliajoin ja niissä käsitellään esimerkiksi palvelun laatua ja toivottuja muutoksia palveluun.

Kuinka usein toimistotilojen ylläpitosiivous kannattaa suorittaa?

Toimistosiivous suoritetaan yleisimmin 1–5 kertaa viikossa aikoina, jolloin tiloissa ei ole muita käyttäjiä. Siivouspalvelujen määrään ja laajuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat tilojen käyttöaste, -käyttötarkoitus ja tilaajan puhtaanapitoon liittyvät toiveet.

Yleisimmin toimistotilojen ylläpitosiivous suoritetaan arkisin klo. 7.00–23.00 välisenä aikana. Tarvittaessa tiloja voidaan siivota myös viikonloppuisin ja yöaikaan.

Ylläpitosiivouksen yhteydessä tehtäviä, harvemmin suoritettavia kausi- ja perussiivoustöitä, kuten esimerkiksi perusteellista pölyjen imurointia, WC-, keittiö- ja sosiaalitilojen perusteellista pesua suosittelemme suoritettavaksi 1-2 kertaa vuodessa. Näin onnistut pitämään huolta toimistotilojen puhtaudesta vuodesta toiseen.

Toimistoissa suosittelemme tehtäväksi seuraavia töitä

Tila

Kuinka usein tila tulisi siivota?

Toimistotilat

1-3 kertaa viikossa

Keittiötilat

1-5 kertaa viikossa

Neuvottelu- ja edustustilat

1-5 kertaa viikossa

Sosiaalitilat

1-5 kertaa viikossa

WC-tilat

1-5 kertaa viikossa

Yleiset oleskelu- ja aulatilat

1-5 kertaa viikossa

Arkistotilat

1-2 vuoden välein